Gratis tickets voor onze jeugd > European Open ATP-tennistornooi in Lotto Arena – 18/10

Beste ouders,

Van 15 tot 22 oktober 2017 wordt er met de EUROPEAN OPEN opnieuw op het hoogste niveau getennist in Antwerpen. Dit ATP-tornooi gaat door in de Lotto Arena.

Als Jeugdvriendelijke Tennisclub hebben we recht op een pakket gratis tickets voor de jeugddag op woensdagnamiddag 18 oktober. We kunnen er dan met onze groep jeugdleden niet alleen meerdere ATP-wedstrijden bijwonen, maar tevens deelnemen aan leuke animatiestands. Er zijn die dag ook diverse prijzen te winnen, zoals duotickets voor het finaleweekend, een meet & greet met een ATP-speler,… Kortom een niet te missen dag! Wie er vorig jaar in februari bij was op de Diamond Games in het Sportpaleis zal dit zeker beamen! Leuke foto’s en filmpjes hiervan vind je op onze website www.soctennis.be . Ik ben ervan overtuigd dat deze kids dit nog wel eens willen overdoen!

De gratis tickets zijn beperkt en moeten besteld worden.  Daarom willen we jullie vragen om, indien je kind graag mee wil naar de Lotto Arena, hem/haar zo snel mogelijk in te schrijven en dit  TEN LAATSTE OP WOENSDAG 11 OKTOBER.  Strikte deadline want wij kunnen hieraan niets veranderen!

Praktische afspraken zullen we nadien sturen naar diegenen die zich hebben ingeschreven.  In grote lijnen hadden we gedacht om af te spreken op de parking van Carrefour Schoten rond 13.00u (bevestigen we later nog, want dit hangt er vanaf welke sessie we toegewezen krijgen!) en dan met z’n allen de tram te nemen naar het Sportpaleis.  Bij terugkeer zelfde reis – uur van terugkeer moeten we nog bekijken.  Vanzelfsprekend gaan er enkele trainers mee als begeleider.

Inschrijven doe je per mail naar socjeugd@live.be.

Je geeft op:

• Naam van je kind(eren).

• Eventueel een uur dat je kind(eren) ten laatste terug moeten zijn op de parking in Schoten. (ten vroegste 17.00u)

Omdat de plaatsen beperkt zijn, geven we voorrang aan de jeugdspelers die:

1. deelnemen aan de interclub

2. deelnemen aan de Kidstoer tornooien (BLAUW of hoger)

3. deelnemers aan de wintertennis (woensdag 18/10 wordt er dan ook geen les gegeven – vrije training).

Behoort je kind niet tot één van deze categorieën, geen probleem, inschrijven!  We zetten hen dan even op een reservelijst en als er nog tickets over zijn, kunnen ze gewoon mee.  Snel zijn is de boodschap dus!

Wie nog vragen heeft, twijfel niet om te mailen of te bellen!

Sportieve groetjes,

Het SOC Jeugdteam