Welkom

Welkom op onze super gezellige tennisclub in Maria-ter-Heide.

SOC tennisclub is een warme familiale club in de groene omgeving van Maria-ter-Heide in Brasschaat. Wij bieden u zowel recreatief als competitief tennis aan in een heel ontspannen en leuke sfeer. Alle leeftijden komen bij ons aan bod, van professionele jeugdwerking vanaf 3 jaar tot senioren-tennis tot 103 jaar. Dit houdt dus in dat er een aanbod is voor alle leeftijden en voor alle mogelijke tennisniveaus.

Er zijn tal van activiteiten voor alle leeftijden: tenniskampen voor de jeugd, kidstennis, tienertennis, start to tennis, mini- en maxitornooi, jeugdtornooi, dubbeltornooi, enkeltornooi, vriendenclubs, nacht der dubbels, interclub, seniorentennis, bbq tornooi, jeugddag en nog veel meer.

De interclub-competitie staat, zoals wereldwijd bekend, op een heel hoog niveau op de SOC, met in 2016 nog 2 ploegen die Belgisch kampioen zijn geworden, in 2017 weer 1 ploeg Belgisch kampioen, in 2018 1 ploeg in de finale van Belgi√ę en in 2019 3 ploegen kampioen van Antwerpen en 1 ploeg kampioen van Belgi√ę.

Onze tennisclub stond al bekend voor de beste terreinen dankzij onze terreinman Patje, vanaf 2019 hebben we ook nog de beste verlichte terreinen hebben dankzij de aankoop van nieuwe LED verlichting op al onze 5 terreinen. We investeren verder in onze pleinen omdat we dit heel belangrijk vinden. Sinds 2020 hebben we ook een nieuw overdekt gezellig terras.

HHopelijk zien we elkaar tijdens één van de activiteiten op onze tennisclub in 2021.

Voor alle andere info zie op deze site, op onze jeugd site en kijk ook eens in onze folders en op facebook. Veel tennisplezier!!!!

[maxbutton id="1" url="https://www.facebook.com/SOC-Tennis-M-T-H-384489735043858/" text="facebook" ]     [maxbutton id="1" url="https://www.soctennis.be/lidmaatschap/" text="word lid!" ]     [maxbutton id="1" url="https://www.tennisvlaanderen.be/terreinreservatie-dagplanning?clubId=2357" text="terreinreservatie" ]

Bekijk de laatste updates mbt het Corona virus op Tennis Vlaanderen

Doorlopende activiteiten!

Winterlessen

Start to Tennis

Tennisles

Interclub

en nog veel meer, klik op de links, check onze folders en mailings

Beste Soccers,

Na 15 jaar uitbating heeft Sonja het bestuur gemeld dat ze wenst te stoppen met de uitbating van onze chalet vanaf 1 januari 2021.
Onnodig te onderstrepen dat 15 jaar uitbating een hele prestatie is en vandaar dan ook een hartelijk dankjewel vanwege het bestuur.

Ondertussen hebben we niet stilgezeten en zijn we gesprekken aangegaan met een aantal kandidaat uitbaters. En met succes ! We zijn blij jullie te kunnen melden dat de zoektocht be√ęindigd is .

Een duo heeft tijdens het interview op een heel dynamische en originele wijze hun visie van uitbating van onze chalet voorgesteld. Onze beslissing was dan ook snel unaniem genomen.

We verwelkomen Eline Mommerency en Bram Speltinckx ! 

Vanaf Januari 2021 nemen zij de touwtjes in handen. Samen met hen streven we ernaar hun voorgestelde plannen en idee√ęn vorm te geven.Uiteraard is het de bedoeling, het afscheid van Sonja en de verwelkoming van de nieuwe uitbaters, met de nodige luister te vieren. Maar door de coronaperikelen zijn we genoodzaakt hier nog even mee te wachten.

We wensen hen alvast het allerbeste toe .
Veel succes  !

Het bestuur

Sinterklaas 2019

[slideshowck id=3022]

Zomerkamp Juli 2019

[slideshowck id=3019]

Opnieuw jeugdvriendelijke tennisclub!

Opnieuw jeugdvriendelijke tennisclub!

Goed nieuws! ¬†T.C. SOC MARIA-TER-HEIDE behaalde het ook voor 2020 het label ‚ÄėJeugdvriendelijke Tennisclub’! Fantastisch! ¬†Tennis Vlaanderen beloont ons met een toelage en leuke incentives … Lees meer

De SOC doet mee aan: