Winterlessen

Hierbij nog eens ons aanbod voor de winter 2020-2021 :

Er kan les gevolgd worden door iedereen : jeugd, volwassenen, Start to tennis, beginners, competitiespelers, in groep of privé.

Uit de vorige jaren hebben we geconstateerd dat er ook interesse kan zijn voor andere formules, zoals bvb combinaties van les en vrije speelmomenten, dubbeltrainingen, groepstrainingen voor de jeugd, …. Dit is op bepaalde momenten ook mogelijk. Maar dit heeft ook met beschikbare velden te maken. Vorig jaar hadden we bvb op zaterdag om 18u een groep volwassenen die om de 2 weken les kregen en de andere weken vrij met elkaar konden spelen. Hierbij kon iedereen kiezen wanneer ze wel konden komen.

Voor deze speciale formules, dient u met mij verder af te spreken. Het is hierbij aangewezen om al zelf een groep te vormen, maar desnoods kunnen wij ook groepen samenstellen hiervoor.

Hieronder ons basisaanbod (20 lessen van 1u in totaal) :
• groepslessen jeugd per 4 : 280 euro pp
• groepslessen jeugd per 3 : 340 euro pp
• groepslessen jeugd per 2 : 500 euro pp
Wanneer er onvoldoende kinderen zijn om uw kind in een groep van 4 te zetten, dan wordt dit uiteraard met u besproken. De andere weken (zonder les) kunnen de kinderen wel gewoon met elkaar (of met toezicht van één van de ouders) vrij spelen.

In deze prijs zit de lesgever, huur terreinen en gebruik materiaal in. Enkel als u u ook nog wil verzekeren, dient u zich lid te maken (als u nog geen lid bent). Afhankelijk van het aantal lessen en het overeengekomen tijdstip, zijn de prijzen voor Start to tennis (wel incl verzekering) en volwassenen vergelijkbaar.

Voor de deelname van een tweede kind of een tweede lesuur per week wordt er 20 euro van de basisprijs gedaan.

Er worden nu al zeker groepjes gevormd op dinsdagavond, woensdagnamiddag, donderdagavond en zaterdagnamiddag + -avond.

Inschrijven ?
Om in te schrijven : graag een mail versturen met in de titel “winter + ‘naam en voornaam kind’ “, in tekst graag vermelden welke dagen en uren mogelijk zijn (liefst zo veel mogelijk opties ) en speciale wensen (bvb formule les met 3).

Hoe betalen ?
Dit mag overgeschreven worden op rekening : BE07 0016 6549 6666 of volgende week cash (voor aanvang van de les) te betalen.

Heb je nog vragen ? Laat me dit even weten

Sportieve groeten
Tom Geens
0496/71.69.91