Welkomsttekst

Welkom op onze super gezellige tennisclub in Maria-ter-Heide.

SOC tennisclub is een warme familiale club in de groene omgeving van Maria-ter-Heide in Brasschaat. Wij bieden u zowel recreatief als competitief tennis aan in een heel ontspannen en leuke sfeer.

Sinds begin juli 2022 kan er ook volop padel gespeeld worden op de soc, er liggen 2 mooie nieuwe veldjes klaar om op gespeeld te worden.
Er kan een vast abonnement genomen worden en er kan ook een veld per uur gehuurd worden

Alle leeftijden komen bij ons aan bod, van professionele jeugdwerking vanaf 3 jaar tot senioren-tennis tot 103 jaar. Dit houdt dus in dat er een aanbod is voor alle leeftijden en voor alle mogelijke tennisniveaus.

Er zijn tal van activiteiten voor alle leeftijden: tenniskampen voor de jeugd, kidstennis, tienertennis, start to tennis, mini- en maxitornooi, jeugdtornooi, dubbeltornooi, enkeltornooi, vriendenclubs, nacht der dubbels, interclub, seniorentennis, bbq tornooi, jeugddag en nog veel meer.

De interclub-competitie staat, zoals wereldwijd bekend, op een heel hoog niveau op de SOC, met in 2016 nog 2 ploegen die Belgisch kampioen zijn geworden, in 2017 weer 1 ploeg Belgisch kampioen, in 2018 1 ploeg in de finale van België en in 2019 3 ploegen kampioen van Antwerpen en 1 ploeg kampioen van België.

Onze tennisclub stond al bekend voor de beste terreinen dankzij onze terreinman Patje, vanaf 2019 hebben we ook nog de beste verlichte terreinen hebben dankzij de aankoop van nieuwe LED verlichting op al onze 5 terreinen. We investeren verder in onze pleinen omdat we dit heel belangrijk vinden. Sinds 2020 hebben we ook een nieuw overdekt gezellig terras.

Hopelijk zien we elkaar tijdens één van de activiteiten op onze tennisclub.